SV: Restauratie sluisje Nieuwe Niedorp

Geachte leden van het college,

De werkzaamheden aan de restauratie van het sluisje in Nieuwe Niedorp zijn half december beëindigd terwijl het werk niet af gemaakt is. Een groot deel van het voegwerk moet nog uitgevoerd worden.  Desondanks zijn nieuwe deuren afgehangen waarna de dammen verwijderd zijn. Daardoor staat de sluis met open  voegwerk weer in het water. Een situatie die bij ons vragen oproept waarop wij een duidelijk antwoord verwachten.

  • Bent u op de hoogte van deze situatie?
  • Zo nee, wordt er geen controle op het werk verricht?
  • Zo ja, wat is de reden waarom de werkzaamheden zijn beëindigd?
  • Wat gaat u doen om de restauratie te voltooien?
Ter verbetering van uw gebruikerservaring wordt op deze website van LDA gebruik gemaakt van cookies.